100% naravno črno milo

V sodelovanju s slovensko znamko naravne kozmetike The good mood cosmetics je nastal prvi, a ne zadnji Quotelife produkt, ki je plod naključnega srečanja, sorodnih pogledov in želje po ustvarjanju novih zgodb. 

web

Linijo treh embalaž gradijo različni vzorci, ki namigujejo na delce umazanije, kar sovpada s citatom, ki je glavni element embalaže in hkrati neločljivi del samega koncepta znamke Quotelife.

DSC_0447

“Wash the weight of the world off your shoulders.”

Gre za prispodobo, ki jo lahko prenesemo v prijeten občutek tople prhe po napornem dnevu s katero zagotovo vsaj za nekaj trenutkov odmislite težo sveta.

100 % naravno milo vsebuje aktivno oglje in olje cedre. Aktivno oglje absorbira odvečna olja s kože, nase pa veže nečistoče in strupe, ter tako prepreči mašenje por, mikro zrnca pa delujejo kot nežen piling. Primerno je za mastno in aknasto kožo. Na splošno za atlantsko cedro velja, da krepi, pomirja in odpira.

DSC_02952

Milo je opremljeno s črnim satenastim trakom, ki v prvi vrsti služi lažji uporabi mila. Po uporabi ga lahko enostavno obesite in se izognete madežem, ki ga mila puščajo na odlagalnih površinah. Pri tuširanju vam ovit okrog zapestja težje zdrsne iz rok in seveda, ker je s črno pentljo vse veliko lepše:)

DSC_0438

 

Share this post