Citati slovenskih avtorjev, kolekcija Ljudje navdiha

Kolekcijo Ljudje navdiha predstavljajo zvezki s citati slovenskih avtorjev. Nastali so z željo po vključevanju slovenskih citatov med Quotelife izdelke. Velikokrat namreč ljudje zaradi tega, ker so citati v angleščini ne vedo, da gre v bistvu za slovenski produkt. Prevodi tujih avtorjev so se nam zdeli premalo avtentični, zato smo se odločili izbrskati besedno prodorne posameznike in njihovo besedo prenesti med ljudi. Vsak avtor bo predstavljen s tremi zvezki, katere naslovnico bodo krasili njihovi citati. Pomembno se nam zdi, da predstavimo tudi njihovo življenjsko zgodbo. Zato smo notranjost zvezka, kot je to navadno v knjigah, opremili s kratkim opisom avtorja. Ter tako namignili kaj je botrovalo razmišljanju o takšnih in drugačnih temah.

Zvezek Ljudje NavdihaPrva avtorica iz kolekcije Ljudje Navdiha, je Mariborčanka Petra Greiner, ki  je po izobrazbi fizioterapevtka. Po rojstvu posebne drugorojenke Sofie zase rada reče, da je le gospodinja. Avanturistka v lastnem življenju ni le zaradi treh otrok, ampak tudi neprofitnega Zavoda 13, ki pomaga staršem nekoliko drugačnih otrok in jih skozi fotografske razstave in druge dogodke družbi še kako približuje. “Drugačnost je darilo vsakdana,” pravi Petra, “ljubezen pa tista točka, kjer smo si vsi enaki.” Mnoge njene misli govorijo o vsakdanjih resnicah, zato smo jih vtkali v naslovne strani zvezkov. Te naj vam odpirajo pot do lastnega srca.

Zvezek Ljudje Navdiha

Zunanjost zvezka je natisnjena na 250g Image Digicolour z FSC® & EU eko certifikatom. Zaradi občutljivosti belih platnic je zunanjost tudi plastificirana. Zvezki so lepljeni v hrbtu, na način, da je liste možno enostavno iztrgati. Belino zvezka zaključuje črna barva hrbta.

Zvezek Ljudje Navdiha

Zvezek Ljudje NavdihaNotranjost zvezkov sestavlja 60 belih listov, papirja Olin 100g. Olin je izdelan v okolju prijaznem proizvodnem procesu, ki uporablja celulozo pridobljeno iz trajnostno gospodarjenih gozdov v skladu s pravili Forest Stewardship Council ® (FSC).

Zvezek Ljudje NavdihaV prihodnjem mescu izdamo novega avtorja iz kolekcije citatov slovenskih avtorjev.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share this post