Novoletna zaobljuba

Novo leto je čas, ko se ozremo nazaj.

Spomnimo se vseh napak, napačnih korakov, prelomljenih obljub. To je čas, ko se odpremo novim pustolovščinam ali pa se zapremo zaradi strahu, da ne bi bili še enkrat prizadeti. Odločitve ali zaobljube sprejemamo na različne načine in na osnovi različnih povodov. Številni ljudje svoje odločitve zabeležijo na list papirja, da jih ne bi pozabili ali pa, da ob koncu naslednjega leta pogledajo, koliko zaobljub jim je uspelo uresničiti. Ker je osnovna filozofija znamke Quotelife, prenos sporočil na vsakdanje predmete, ki potem postanejo vidni opomniki ali pa iztočnica za razmišljanja, je navada zapisovanja zaobljub, postala osnova za nov Quotelife izdelek.

 

blog1

Vsako svečo krasi ena novoletna zaobljuba, ki je prisega samemu sebi ali dolgoročni cilj. Sveče kot medij prenosa zaobljube niso izbrane naključno, sveča oz. ogenj simbolizira spremembo, žrtvovanje in očiščenje.

 

 

blog2
Tudi ta izdelek je plod novega sodelovanja. Sveče je namreč izdelala Martina, (svečarstvo Broko – znamka Nekaj dišečega), ki me je navdušila z inovativnim izborom vonjev, med katerih sem izbrala vonj lipe. Ta naj vas ponese nazaj v  poletje, pod cvetoča drevesa. Vse sveče so izdelane ročno,  iz naravnega sojinega voska, brez GSO (gensko spremenjenih organizmov) in imajo naravni bombažni stenj.

blog3

 

Sij in prijeten vonj sveče bo postal vidni opomnik vaše nove možnosti za zmago nad samim seboj. Ne skrbite, kaj je bilo. Zaobjemite, kar bo.

Share this post